چرا سایت در گوگل دیر ایندکس می شود

چرا سایت در گوگل دیر ایندکس می شود

چرا سایت در گوگل دیر ایندکس می شود ؟ شاید بارها برای شما هم این سوال پیش آمده باشد.  به عنوان یک تازه کار شروع به ساخت یک سایت می کنید تا محصولات خود رو از طریق آن وب سایت به فروش برسانید. مشکلاتی که در این مابین وجود دارد این است که سایت شما ایندکس نشود به عبارتی دیده نشدن سایت شما توسط گوگل یکی از اصلی ترین این مشکلات است. در مرحله بعد نبود جستجو های شما در نتایج اولیه گوگل می باشد.

چرا وب سایت من در گوگل ثبت نمی گردد ؟

چرا سایت در گوگل دیر ایندکس می شود ؟

در اینجا چند دلیل اصلی مربوط به ایندکس نشدن وب سایت در گوگل و دیگر موتورهای جستجوگر را توضیح می دهیم تا شما هم شروع به بهینه سازی وب سایت خود نمایید.

مشکلاتی که در این مقاله مطرح می کنیم حتما باید خیلی سریع حل شود و حل شدن آن تضمین کننده وب سایت شما خواهد بود.

 مشخص نکردن بالا امد سایت با www یا بدون www اولین مشکل در ایندکس نشدن مطالب وب سایت شما در گوگل

ریدایرکت ۳۰۱ در لود شدن دامنه به شما کمک می کند تا به موتورهای جستجو بهتر کمک کنید تا دامنه اصلی شما را شناسایی کنند و از هر گونه چند لینکی و چند دامنه ای که باعث می شود مطالب سایت شما و لینک های سایت کلا در یک دامنه ثبت گردد جلوگیری کنند.

 شاید گوگل وب سایت شما را پیدا نکند و این دلیل محکمی برای ایندکس نشدن سایت شما می باشد

 شاید شما در گوگل وب مستر تولز وب سایت خودتان را ثبت نکردید پس اولین کار شما ثبت کردن سایت در این سیستم مدیریتی در گوگل هست که باعث می شود سایت شما مرحله به مرحله به صورت کامل به گوگل متصل شود. ولی گاها پیش می آید حتی بعد از شناسایی باز هم این پروسه انجام نگیرد یا گوگل بر اساس یک سری مشکلات و ضعف های سروری بی خیال شما شده باشد که شما باید وارد یوزر خودتان شوید در گوگل وب مستر و همینطور از قسمت Fetch یک بار دیگر سایت مپ سایت تان و همینطور خود صفحه اصلی را Fetch کنید.

 نکته : شما می توانید ۵۰۰ لینک را Fetch کنید 

نکته : شما می توانید ۱۰ لینک را به صورت کامل و هر لینک متصل به آن هست را Fetch کنید.

چرا سایت در گوگل دیر ایندکس می شود

 بلاک شدن کراول ها و جستجوگر ها به وسیله robots.txt سایت شما 

 مشکل خیلی جدی که در سیستم های مدیریت محتوای همانند جوملا و وردپرس متاسفانه دیده شده ولی کاربران به علت آشنایی نداشتن با این فایل کلا ان را در نظر نگرفتن به صورت مثال robots.txt در جوملا قسمت ثبت تصاویر جوملا را به کل بسته هست که باید و حتما این خط پاک شود تا تصاویر وب سایت شما ثبت گردد یا اینکه شما دستی زدید به این فایل یا افزونه ای متصل کردید که باعث این امر شده که خود گوگل نیز در وب مستر تولز یک بخش به آن اختصاص داده است.

 نبود سایت مپ در وب سایت شما

خیلی از وب سایت هایی که در گوگل شناخته نمی شوند سایت مپ در وب سایت خود درست نکردند یا افزونه مورد نظر آن را نیز نصب نکردند یا خیلی از افراد دارای سایت مپ مناسبی نیستند. این امر باعث می شود مطالب شما وقتی ارسال می شود به هیچ عنوان در بعضی از مواقع به دست گوگل نرسد. شاید برای شما هم پیش آماده باشد که مطالبی را در وب سایت خود قرار دادید و این مطالب مختص به خودتان بوده ولی شخص دیگری همین مطالب را در سایت خود کپی می کند ولی در گوگل بالاتر از شما قرار می گیرد شاید یکی از دلایل آن نبود سایت مپ خوب در وب سایت شما باشد.

مطالب تکراری و داپلیکیت کانتنت عامل ایندکس نشدن سایت در گوگل

 گوگل و دیگر موتورهای جستجوگر مطرح دنیا از چند لینکی و چند مطلبی در وب سایت متنفر هستند، به زبان ساده تر چند لینک یکتا داشته باشید ولی مطالب این لینک ها همه تکراری باشند، یک مطلب یکتا داشته باشید ولی با چندین ینک وارد همان مطالب شوید.

تگ NOINDEX در سورس قالب و وب سایت شما و جلوگیری از ثبت شدن سایت

 بسیاری از سیستم های مدیریت محتوا دارای متا تگهای ثبت و غیر ثبت شدن برای آزادی عمل به مدیر سایت هستند که به اشتباه بعضی از وب سایت ها دارای چنین مشکلی هستند که باید مدیر سایت حتما سورس وب سایت خودش را بررسی کند و از هرگونه noindex غیر اجباری جلوگیری نماید و اجازه دهید تا رباط ها و کراول ها سایت شما را مورد بررسی قرار دهند.

دلایلی که باعث می شود تا وب سایت شما نسبت به دیگر سایتها دیرتر ثبت شود عبارتند از :

سرعت پایین وب سایت یکی از دلایل مهم در ثبت نشدن وب سایت شما می باشد

سرعت پایین هاستینگ و سایت به مدت زیاد و مکرر

ارورهای مربوط به فایل های جاوا اسکریپت و حل نکردن آن ها نیز از دلایل بد و ثبت نشدن وب سایت می باشد

ارورها و کروال ها برای ورود به سایت

ایندکس نشدن سایت به علت ریدایرکت کردن نا مناسب یا بلاک شدن در فایل  .htaccess

جلوگیری از کراول ها روباتها برای دسترسی به سایت

لینک های شکسته و ناکارامد 

اگر فایل های شما پسورد داشته باشد